1. Anasayfa
  2. HABERLER

Dilovası’nda jeotermal müjdesi

Dilovası’nda jeotermal müjdesi
0

Dilovası Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Başkanlığında gerçekleşti. Mecliste konuşan Başkan Şayir, ilçede yapılan sondaj çalışmalarının olumlu sonuçlar vermesi halinde ilçeye değer katacak yeni projelerinin olacağını açıkladı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Yine ilçemize güzel bir müjde de ben vereyim. Geçtiğimiz aylarda başlattığımız jeotermal çalışmalarımızda güzel gelişmeler yaşıyoruz. Ayrı noktalarda yapılan sondaj çalışmalarımızda jeotermal suyun bulunduğunu tespit etmiş bulunmaktayız. İnşallah ilerleyen süreçte önemli çalışmalarımız ve yeni projelerimiz olacaktır. Projemizin devamı için de Kültür ve Turizm Bakanlığı’mızdan hibe alabilmemiz ve çalışmamızı bitirmek adına meclisimizden hibe desteği yetkisi istiyoruz. İnşallah buralardan çıkacak doğal kaynak suyu sonrası da ilçemize yeni bir yol haritası belirlemiş olacağız. Bunlarla birlikte ilçemizde alt yapı, üstyapı, ulaşım gibi birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor”

Başkan Şayir’in açıklamalarının ardından gündem maddelerine geçildi. Mecliste yer alan 11 gündem maddesi tek tek görüşülürken, gündem maddeleri meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.

Kaynak: Kocaeli Fikir

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.