1. Anasayfa
  2. Hakkımızda

Hakkımızda


Jeotermal enerjinin ülkemiz için önemini bildiğimizden ve jeotermal enerji potansiyelimizin daha geniş kitlelere duyurulması amacıyla ilk olarak 2009 yılında jeotermalhaber.com olarak yayın hayatına başladık.

Kapsam olarak sadece haber paylaşımının yetersiz olduğunu düşünerek 2012 yılından itibaren jeotermal.com olarak çalışmalarımıza devam ettik. Jeotermal.com, jeotermal enerji sektörü dikeyinde tek rehber portal olma yolunda önemli çalışmalar gerçekleştirdik.

Web sitemizde güncel gelişmeleri paylaştığımız haberler dışında Etkinlik Modülü, Firma Rehberi Modülü, Sektöre ait 2. El modülü, Ruhsat İhale Modülü, Dosyalar Modülü, Mevzuat Modülü, Makaleler Modülü, Mineralli Sular Atlası, Jeotermal Santral Atlası, Jeotermal Enerji Sözlük Modülü çalışmalarını yaparak tam bir veri merkezi olma yolunda çalıştık. Ancak geçen süre zarfında ciddi bir ekip çalışması gerektirdiği için portal hizmetimizi kapatarak yeniden jeotermalhaber.com’u yayına alarak devam ediyoruz. Jeotermal.com web sitemiz ise jeotermal enerji sektöründe danışmanlık hizmeti vermek üzere yayına devam etmektedir.

Fatih ÜÇGÜN –  Jeoloji Yük. Mühendis – [email protected] -(0532) 6959171