1. Anasayfa
  2. ETKİNLİK

Uluslararası Jeotermal Enerji Kongre ve Sergisi, Eylül’de İzmir’de

Uluslararası Jeotermal Enerji Kongre ve Sergisi, Eylül’de İzmir’de
0

IGC Türkiye 2022 – 5. Uluslararası Jeotermal Enerji Kongre ve Sergisi, pandemi molasının ardından 19-21 Eylül 2022’de İzmir Kaya Termal Otel’de gerçekleşecek.

Kongre programında bilim, teknoloji ve piyasalardaki en son gelişmeler, dünya çapındaki jeotermal projeler, etki finansmanı, ölçek ekonomisi ve maliyet azaltma potansiyelleri, gelişen teknolojiler, petrol ve gaz sahalarının jeotermal potansiyeli gibi birçok konuya yer verilecek. Kongre bu yıl, farklı paydaşlar için bir etkinlik kombinasyonuna ev sahipliği yapmakla beraber jeotermalin akademik, endüstriyel veya toplumsal farklı yönlerinde çalışanların bir araya gelmesini sağlayacak.

IGC Türkiye 2022 için 200’den fazla üst düzey delege, yalnızca dünyanın en hızlı büyüyen jeotermal pazarını değil, aynı zamanda Avrupa, Afrika ve Orta Doğu ülkelerinin jeotermal potansiyelini de tartışmayı hedefliyor. Türkçe ve İngilizce senkron çeviri ile kongre, hem Türk hem de uluslararası katılımcılara açık olacağını belirtti.

IGC Türkiye 2022’ye kaydolmak için siteyi buradan ziyaret edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.